My Story

Mijn verhaal, voor diegene die wat over mij wil weten. Nou ga er maar eens lekker voor zitten, zet de CV een standje hoger, schenk jezelf wat te drinken in en geniet.

In 1968 op de 26ste maart ter wereld gekomen. Op 26 maart 2018 ontslag genomen bij mijn werkgever en de eerste stappen gezet om het roer om te gooien. Vanuit een comfortabele kantoorbaan met dito arbeidsvoorwaarden en vooruitzichten het diepe in gesprongen. Gesteund door het thuisfront gaan doen waar momenteel mijn hart ligt, de alpen in en skiën. Niet een weekje of zo, nee een heel seizoen. Wat zeg ik voor de rest van mijn leven.

Na het behalen van mijn eerste twee skidiploma’s; NSI in Nederland en Anwärter in Oostenrijk op zoek gegaan naar een leuke skischool die ook nog oog heeft voor de medewerkers. Uitgekomen in Obertauern bij de ski school van Silvia Grillitsch waar ik goed ben ontvangen en meteen ingezet op verschillende fronten in de skischool. Superleuk en soms super zwaar werk (sneeuwscheppen), maar zovele malen meer bevredigend dan nog eens 16 jaar wegkwijnen in de troosteloze en bodemloze ICT put van de Rijksoverheid.

Van alleen skiles geven blijft de schoorsteen niet roken. In de maanden dat ik thuis ben in Den Haag werk ik als ZZP’ er en doe ik verschillende klussen. Ik verhuur me aan bedrijven in de utiliteitsbouw, ik geef skiles bij Snowworld Zoetermeer en ben als hulptrainer verbonden aan de tennisschool van mijn tennisclub TV Breekpunt. Verder kun je me inhuren voor klussen in en rond het huis (schilder- en schoonmaakwerk), websites maken of onderhouden, eigenlijk van alles. Anything for a buck zoals ze in de USA zeggen.