Blog is ready for take off

Na een dag sleutelen, tunen, fixen, tweaken en klooien is mijn blog pagina zo goed als af. De indeling is rond, de plaatjes zijn er, de links naar social media en mijn sponsors zijn ingesteld en werken, en ik ben weer een paar wijze lessen verder over het opzetten van een wordpress site (ook altijd handig).

Zoals in mijn bericht van gisteren aangegeven zal ik met enige regelmaat van me laten horen over mijn belevenissen en ervaringen in de Oostenrijkse sneeuw. Ik hoop dat de lezers het interessant vinden. Laat maar weten via de reageer mogelijkheid…..

Het wordt niet een ‘lief dagboek’ blog maar meer een beschrijvend reisverhaal over wat je als skileraar in Oostenrijk zoal meemaakt in de bergen, eigenaardigheden van de mensen om me heen, indirect ook over mijzelf natuurlijk. Ik hoop ook veel mooie plaatjes, want die spreken meer tot de verbeelding dan letters.

Heb nog niet echt besloten hoe vaak ik wat ga posten, wekelijks of dagelijks of maandelijks of wanneer er iets leuks te melden valt? We zien wel, denk ik.

wp4dms
wordpress for dummies

Leave a Reply