Ski leraar in Obertauern

Nederlandse privé leraar in Oostenrijk

Ga je op wintersportvakantie naar Oostenrijk, naar Obertauern? En ben je op zoek naar een Nederlands sprekende skileraar voor jouw ski-les? Kinderen, tieners, volwassenen, privé of in groep, met de familie, vrienden of collega’s? Zoek niet verder! Bij mij ben je aan het juiste adres. Van eind november tot eind april kun je me boeken via mijn skischool CSA Skischule Silvia Grillitsch. Het centrale buro is te vinden in de Römerstrasse 53, onder hotel Alpina, tussen restaurant Lazy Flamingo en bakkerij Binggl in op de Passhöhe.

Ervaring, toewijding en kwaliteit

Ik ben al verschillende jaren seizoen ski leraar in Obertauern bij de skischool van Silvia Grillitsch. In Nederland geef ik tijdens de niet wintermaanden les bij de zoetermeerse vestiging van SnowWorld. Voor mij sta jij als klant en leerling centraal. Ik vind het een grote eer en plezier om onderdeel te mogen zijn van jouw wintersport ervaring. Als je me voor privé les boekt krijg je alle aandacht die je nodig hebt om je ski vaardigheden te verbeteren. Met mijn ervaring, rust en inzicht krijg ik iedereen in een zeer korte tijd sierlijk en met zelfvertrouwen van de piste af. Of je nu beginner bent, al jaren ervaring hebt of na lange tijd weer de latten onderbindt, bij mij ben je aan het jusite adres.

Natuur, rust en de mooiste uitzichtgen

Obertauern is de sneeuwzekerste bestemming in Oostenrijk. Het dorp ligt op ruim 1700 meter hoogte en wordt zowel door storingen uit het noorden als storingen uit het zuiden jaarlijks voorzien van grote hoeveelheden sneeuw. Vanuit alle accomodaties in het dorp sta je letterlijk in enkele minuten op de ski’s. Obertauern is een zgn. ski-in ski-out dorp. De pistes zijn om het dorp heen aangelegd met als leuk extraatje dat je dus om het dorp heen kunt toeren. En genieten van de mooiste uitzichten, frisse berglucht en de natuur.

Waarom privé les?

Privé les heeft ten opzichte van de ski klasjes een heel aantal voordelen. Allereerst natuurlijk de 100% aandacht gedurende de gehele les, verder kun je de les laten beginnen en eindigen wanneer en waar jij wilt én ben je niet gebonden aan de vaste start en eind dagen van de wekelijkse groepslessen. Maar het grootste voordeel is natuurlijk de aandacht en verzorging die jij krijgt tijdens jouw privé skiles. Afhankelijk van je ervaring wordt er een op jouw skivaardigheden gericht persoonlijk programma samengesteld. Indien nodig wordt er speciale aandacht gegeven aan het overwinnen van ski angst of -onzekerheid. Iets wat bij gasten die al een tijd niet meer geskied hebben of op latere leeftijd met de ski sport beginnen, nog tot extra stress kan leiden. Tijdens de privé skiles word je niet gehaast om maar die rode of zwarte piste af te komen. In het tempo dat het beste bij jou past word je stap voor stap geholpen om deze mooie machtige sport onder de knie te krijgen. En te genieten van de omgeving, het uitzicht en de frisse berglucht!

Welk niveau?

Wanneer je voor het eerst gaat skiën, ben je natuurlijk een beginner. Je leert stap voor stap de basics en binnen enkele dagen kun je met zelfvertrouwen en plezier de blauwe piste af komen.

Wanneer je al eens op de ski’s gestaan hebt, ben je een ligt gevorderde skier. Ski je nog in de sneeuwploeg (pizza) of al parallel, is bepalend of je een ligt gevorderde of een stapje daarboven gevorderde skier bent.

Kom je zelfverzekerd parallel de piste af en ski je zowel de rode als de zwarte piste, dan ben je een ervaren skier.

Voor alle niveaus kun je bij mij terecht. Kom je met een groepje (familie/vrienden) dan zal afhankelijk van een eventueel niveau verschillen de groep opgedeeld worden. Met de beginners skiën we in de ochtend en met de gevorderden in de middag. Wil je een privé leraar bij je hebben om je het gebied te laten zien en leuke routes te skiën, dan kun je me ook voor de gehele dag boeken. De skischool biedt een speciaal VIP-gast pakket aan.

Après ski en restaurants

Wanneer je mij als prive ski leraar boekt kan ik je tijdens de dag meenemen naar de beste restaurants, hutten en après-ski spots van Obertauern. Ik verzorg de reserveringen en zorg dat we op tijd aan tafel aanschuiven. De gasten bus van de ski school kan je na een lange dag terugbrengen naar hotel of appartement.

Kosten

privéles wordt in eenheden van 55 minuten verkocht;

twee eenheden (110 minuten)

1 persoon 185,- ; 2-3 personen 212,- ; 4 of meer personen 225,-

drie eenheden (165 minuten)

1 persoon 270,- ; 2-3 personen 313,- ; 4 of meer personen 337,-

4 eenheden (220 minuten)

1 persoon 349,- ; 2-3 personen 416,- ; 4 of meer personen 447,-

VIP-dag ongelimiteerd aantal deelnemers van 09:00 – 16:00 uur 515,- euro.

Contact:

+4364567462 Ski school bureau

+436706541911 Erik van der Molen (nov-apr)

+31652751067 Erik van der Molen (mei-okt)

Skileraar blog ben ik nou zo dom

Dit is mijn blog waar ik al enkele jaren verhaal doe van mijn leven als skileraar in Oostenrijk. Via het menu bovenaan kun je de verschillende posts lezen.